+30 23940 61740

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΡΤΟΥ & ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ

40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της συσκευασίας

 

Η επιχείρηση

 

Multi Pack χαρτοκιβώτια Θεσσαλονίκη.Η χαρτοβιομηχανία Multi Pack ABEE, είναι μια καθετοποιημένη επιχείρηση παραγωγής χαρτοκιβωτίων και χάρτου οντουλέ.

 

Τοποθετημένη στην περιοχή του Λαγκαδά και πολύ κοντά στο πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης της Θεσσαλονίκης, η επιχείρηση παράγει τα προϊόντα της με την χρήση υπερσύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού παρέχοντας στους πελάτες της, ποιοτικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

 

Η παρουσία στην αγορά χρονολογείται από το 1977 με την επωνυμία "ΒΙΟΧΑΡΤ" στο 18ο χλμ. Θεσ/νίκης - Σερρών, με βασικούς ιδρυτές τους αδερφούς Δημήτρη και Χρήστο Γεωργακούδη.

 

Το 1996 μεταφέρεται στις νέες της εγκαταστάσεις, στο 20ο χλμ Θεσ/νίκης – Σερρών και μετονομάζεται σε "ΓΕΩΡΓΑΚΟΥΔΗ MULTIPACK Α.Β.Ε.Ε.", ενώ στη μετοχική της σύνθεση συμμετέχει αποκλειστικά πλέον η οικογένεια Γεωργακούδη.

 

Η συμμετοχή νέων και φιλόδοξων ανθρώπων στην διοίκηση, δίνει νέα ώθηση και προοπτικές στην εταιρία, που μπήκε στον 21ο αιώνα έχοντας αναπτύξει μια σημαντική δυναμική, στοχεύοντας στην μετεξέλιξή της σε μία σύγχρονη επιχείρηση.

 

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας εντάσσεται και η ανάπτυξη και εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001.

 

Η εταιρία διαθέτει τον κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό, τον οποίο και συνεχώς βελτιώνει και εκσυγχρονίζει, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σε ζήτηση προϊόντων υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

 

Η επιχείρηση έχει ήδη επενδύσει στον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού πληροφορικής τόσο σε επίπεδο Hardware όσο και σε επίπεδο Software. Επίσης, το 2013 προχώρησε σε επέκταση των αποθηκευτικών της εγκαταστάσεων.

 

Η εταιρία φροντίζει για την διαρκή και πάντα επίκαιρη πληροφόρηση της σε θέματα νομοθεσίας, κανονισμών, προτύπων που διέπουν τον χώρο δραστηριότητας της και άπτονται των ενδιαφερόντων της. Ερευνά και είναι ενήμερη για την στάθμη της τεχνολογίας και επιστήμης ώστε να εισαγάγει, να αφομοιώνει και να εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές, με στόχο την διαρκή βελτίωσή της.

 

Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

Multi Pack ABEE

20o χλμ. Εθν.Oδού Θεσ/νίκης-Σερρών

Email: georg@mypack.gr

 

Phone: +30 23940 61739

Fax: +30 23940 61740

 

Multi Pack χαρτοκιβώτια.

Πιστοποίηση Ποιότητας

 

ISO 9001

Η επιχείρηση εφαρμόζει ήδη από το 2003, σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001.

Multi Pack ISO.
Multi Pack package specialist.
Corrugate Packaging Knowledge Multi Pack.
Multi Pack packaging solutions.

Συνδεθείτε μαζί μας στο

Copyright Newsites © 2010 - 2018. All Rights Reserved.